WELKOM

Welkom op www.drukwerkstuntprijzen.nl; de ideale partner voor bedrijven, festivals en evenementen. Goedkoop fullcolour drukwerk tegen zéér scherpe tarieven. U vind direct online de prijs voor het drukwerk dat u zoekt, zonder het gedoe van een offerte aanvragen. Daarbij komt dat alle producten door de lage tarieven continu als aanbieding gelden!

Posters blijvend scherp geprijsd!
Vanaf nu zijn de prijzen voor full colour posters blijvend scherp geprijst. Dus pak uw voordeel en bestel uw posters bij Drukwerkstuntprijzen.nl. Doormiddel van de fullcolour posters komt de promotie van uw bedrijf en/of evenement altijd professioneel over! Klik snel hier!


Opnieuw lagere flyerprijzen.

Vanaf nu zijn de prijzen voor veel van de onderdelen op onze website blijvend in prijs verlaagd. Dat geldt zeker voor de prijzen voor het drukken van Flyers. Tevens drukken we voortaan al flyers vanaf 1.000 stuks en in meer verschillende formaten. Doormiddel van de fullcolour flyers komt de promotie van uw bedrijf en/of evenement altijd professioneel over! Klik snel hier!

Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Mocht u niet vinden wat u zoekt vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook gewoon bellen met (0413) 341404, wij staan u graag te woord.

Wie is Drukwerkstuntprijzen.nl
Drukwerkstuntprijzen.nl is onderdeel van Regenmakers Reclamestudio. We zijn ontstaan uit de behoefte om een groot inkoopvoordeel om te zetten in voordeel voor een grote groep klanten. Door sterk in te kopen bij verschillende drukkerijen en overal de kernactiviteit te gebruiken kunnen we scherpe prijzen bieden voor drukwerk van hoge kwaliteit.

Bestel en betaal achteraf!
We zijn een servicegerichte organisatie, vandaar dat u op allerlei manieren kunt bestellen. U kunt gebruik maken van het bestelformulier, maar ook gewoon bellen of mailen. We communiceren met u zoals u het wilt. Indien alles akkoord is wordt de order in werking gezet. Betaling vind achteraf plaats binnen 14 dagen na levering.

Gratis levering van alle orders boven de € 250,- excl. BTW
Overige orders worden bezorgt voor € 10,- excl. BTW op één adres in Nederland.
Afhalen bij ons op kantoor is uiteraard altijd mogelijk.Drukwerk & flyers bij Drukwerkstuntprijzen.nl